En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın direnci: Ivedili çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın güvenli tahliyesini esenlamalıdır.

Sertifika evet da sınav raporu değerlendirmelerinizde EI değeri namına E gösterilmediğine özen ediniz.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cenahısaf firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere için değçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sıhhatli olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek sinein kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye düzen ve şayan hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir özge özelliği kilit + grup seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Her devir degaje buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir kayıt, möble veya ayrıksı bir pürüz bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin toplu halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil pozisyon önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Yangın bapları kullanım meydanına nazaran, rengine nazaran ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara yangın kapısı bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan biçim sınıflandırması dundaki gibidir

Hatta, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar ivedi gidiş anında bapnın olabilir olan en azca dakika kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Fakat, yangın bapsı vandözları ortada paha değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, makul fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri etkili fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Report this wiki page